2521181818 1ης Ιουλίου 7 - Δράμα vips.secdrama@gmail.com
 
 
 
 
 
 
V.I.P.S Security
Υπηρεσίες Ασφάλειας - Τοποθέτηση συναγερμών | Δράμα
 
 
 
 

Καλωσορίσατε στην V.I.P.S Security, την κορυφαία επιχείρηση ασφάλειας στην περιοχή της Δράμας και όχι μόνο! Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας που προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Η V.I.P.S Security ειδικεύεται στην παροχή προηγμένων Εγκαταστάσεων Συναγερμών και καμερών, προσφέροντας σας την αίσθηση της ασφάλειας σε κάθε γωνιά του χώρου σας. Με τη χρήση τεχνολογικών καινοτομιών, εξασφαλίζουμε την προστασία της ιδιοκτησίας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν εξειδικευμένο προσωπικό που είναι εκπαιδευμένο να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κατάσταση ανά πάσα στιγμή. Το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων μας εξασφαλίζει την άμεση ανταπόκριση σε κάθε συμβάν, ώστε να προστατεύεστε πάντα από κάθε ενδεχόμενο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Υπηρεσίες Υψηλού Επιπέδου

Επιπλέον, παρέχουμε στατικές φυλάξεις με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία του χώρου σας. Οι υπηρεσίες ιδιωτικών ερευνών μας προσφέρουν αξιόπιστες ερευνητικές λύσεις για τις ανάγκες σας.

Σε περίπτωση επείγουσας κατάστασης, η άμεση επέμβασή μας στον χώρο σας εξασφαλίζεται από την άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές. Επιπλέον, προσφέρουμε υπηρεσίες συνοδείας υψηλού προσώπου, διασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλειά του.

 
 

Η χρήση συστημάτων επικοινωνίας GPRS μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε συνεχώς σε επαφή με το προσωπικό μας στα πεδία, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική συντονισμένη δράση.

Τέλος, η V.I.P.S Security αναλαμβάνει και χρηματαποστολές με ασφάλεια και εχεμύθεια, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια των χρηματικών σας συναλλαγών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

vips.secdrama@gmail.com
 
 

2521181818
 
 

1ης Ιουλίου 7 - Δράμα