2521181818 1ης Ιουλίου 7 - Δράμα vips.secdrama@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
V.I.P.S Security
Υπηρεσίες Ασφάλειας - Τοποθέτηση συναγερμών | Δράμα

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παροχή αξιόπιστων και υψηλής απόδοσης συστημάτων ασφαλείας και καταγραφικών. Τα συστήματα αυτά είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο βοηθώντας στην πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών. 

Η τεχνολογία μας στις κάμερες ασφαλείας παρέχει υψηλή ποιότητα εικόνας, η οποία μας βοηθά στην εύκολη αντιμετώπιση τυχόν απειλών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Έμπειρο & Εξειδικευμένο Προσωπικό
 

Μέσα από την εμπειρία μας που διαθέτουμε στις στατικές φυλάξεις, αναλαμβάνουμε οικίες, καταστήματα, εργοστάσια, και κάθε είδους κτιριακές εγκαταστάσεις που χρήζουν προστασία.

Οι στατικές μας φυλάξεις προέρχονται από ειδικά εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο, με τις νόμιμες άδειες εργασίες, προσωπικό, το οποίο φέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αποτελεσματική εκτέλεση των καθηκόντων μας.

Οι φύλακες της V.I.P.S Security έχουν την εξειδικευμένη κατάρτιση που απαιτείται, ώστε να αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της πύλης μέσω καταγραφών εισόδου - εξόδου, την τήρηση παραστατικών με σχεδίαση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ
Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
 
Επιλέγοντας την V.I.P.S Security, επιλέγετε την υψηλότερη ποιότητα ασφάλειας και την εμπειρία μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται επιτυχώς προστατεύοντας εσας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι πελάτες μας αποτελούν πάντα την προτεραιότητά μας και η ικανοποίησή τους είναι η κινητήρια δύναμή μας για να συνεχίζουμε να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες ασφάλειας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

vips.secdrama@gmail.com
 
 

2521181818
 
 

1ης Ιουλίου 7 - Δράμα